Kleding Bedrukken

Drukkerij Dordrecht

Er wordt een lijn inkt op het doek aangebracht, dat vervolgens op een stel uitgelijnde houten zeven wordt geplaatst. De schermen liggen misschien 2 tot 3 mm uit elkaar, zodat er een zeer kleine afstand tussen elk scherm is. Vervolgens wordt het ontwerp met behulp van een inkjet printer op het doek overgebracht. De gebruikte techniek staat bekend als “zeefdruk”, omdat een negatief van het ontwerp op het doek wordt aangebracht. “Sublimatie” is een techniek waarbij een dunne inktfilm, dunner dan glas, op het doek wordt aangebracht. Vervolgens wordt een inktstraal op basis van waterstofgynon uit de spuitmond van een printer in de kleding geschoten. De inktstraal wordt normaal door de kleding gespoten en creëert na verdamping het gewenste kledingontwerp. Het gebruik van opnieuw, zoals reeds gezegd, sedatieve printer maakt het mogelijk voor u om uw eigen zeer unieke kledingstukken te creëren.

2. Direct naar kledingstuk.

Dit kledingstuk bedrukken is zeer divers. Niet alleen wat de techniek betreft, maar ook wat de ontvangst betreft. Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van een nauwkeurig meetbare rater die het drukproces bewerkstelligt. Het bijzondere aan deze methode is dat het ontwerp kan worden gecreëerd door het direct op de kleding te drukken met behulp van een laserapparaat. Met deze drukmethode wordt er minder materiaal gebruikt in het proces, waardoor u een groter kleurenschema kunt bereiken. Hoewel het laserapparaat gesofisticeerd is, is het niet complex en daarom is het geschikt voor massaproductie. Zodra het ontwerp is ingesteld, wordt automatisch een boodschap op de kleding gedrukt.

3. Sublimatie.

Bij deze methode wordt gebruik gemaakt van gespecialiseerde uithardingsmiddelen die in de kleding kunnen doordringen en vervolgens uitharden. Deze methode wordt gebruikt om een afdruk van kleuren op de kleding te krijgen.

4. Experimenteer – Ken Uw Kleding.

Experimenteren is van cruciaal belang bij het bereiken van nieuwe stijlen. Fabrikanten zijn de beste methode om dergelijke experimenten uit te voeren. Je moet begrijpen wat trendy is. Om dit te doen, moet je begrijpen wat voor soort kleding je wilt hebben. Ook moet je vaak standaardiseren om ervoor te zorgen dat je geen kwaliteitsproblemen hebt met je schoeisel en kleding.

5. Aanvallen – Als je klaar bent met het ontwerp, moet je er zeker van zijn dat je al begonnen bent met je volgende aanval. U zou het ontwerp opnieuw kunnen aanvallen nadat u er zeker van bent dat het ontwerp nog steeds getransformeerd is. Dit zal uw aanvankelijke fout heroveren, en uiteindelijk zal uw klant uw volgende ontwerp waarderen.

6. Terugtrekken – Tenslotte, als je eenmaal tevreden bent met de mode, moet je ervoor zorgen dat je het gaat vastleggen. U moet ervoor zorgen dat het ontwerp niet in omloop komt en dan uw stijl hernoemen.

Als je een beginner bent op het gebied van modeontwerp, moet je je ervan bewust zijn dat je net als elke andere ontwerper bent. Er kunnen nog veel verbeteringen komen.

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.