hamam handdoek

Hamam handdoek

Het grootste voordeel van de hamam handdoek is de ruimte die hij inneemt. U kunt er een paar in uw koffer stoppen zonder ruimte te vinden voor een enkele handdoek. Bovendien neemt de doorzichtige verschijning van de handdoek zeer weinig ruimte in uw bagage in. Daarom gebruiken veel mensen de handdoek graag als handdoek om hun lichaam te beschermen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon. De schadelijke UV-stralen die het strand met zich meebrengt, kunnen uw huid onherstelbare schade toebrengen: uw huid verliest haar elasticiteit en krijgt rimpels en ouderdomsvlekken. Maar het vermogen van de handdoek om in een mum van tijd te absorberen maakt het goed om beschutting te zoeken tegen de zonnestralen.

Een waterbedlaken is een dun stuk stof dat een handdoek wordt wanneer u het opvouwt en op uw bed legt. Het is voorzien van elastische armen die het mogelijk maken om het laken zonder kreukels over uw bed te spreiden. De handdoek verhindert moeiteloos dat zich water ophoopt. Hij is gemaakt van fijne materialen die transpiratievocht afvoeren van het lichaam in plaats van het alleen maar te absorberen. De fijne materialen zijn ook delicaat, zodat ze geen stof verzamelen, zodat u uw gezicht kunt reinigen in plaats van er alleen maar wezenloos naar te staren.

Een handdoek met een draadtelling van 720 is geschikt voor professionele grillers. De 720 count betekent dat er slechts één afzonderlijke draad nodig is om het doek stevig en duurzaam te maken. De weefwijze van het doek zorgt er ook voor dat het meebeweegt met het lichaam van de slaper, bovendien neemt het geen schimmels of zwammen op.

Als u de voorkeur geeft aan gekleurde handdoeken, is de absorberende doek Bamboo Microbead Natural voorzien van een Drive Heal factor die aanwezig is in de strijd tegen veel voorkomende huidkwalen. De handdoeken komen in een weergaloze 5,8-ounce telling en zijn gemaakt van superzachte 90% bamboe stof. Ze zijn ontworpen om te worden gebruikt in uw badkuip om water te absorberen en schoon te houden, plus ze zijn ondoordringbaar voor stoom en hebben ziektekiemen en schimmelsporen volledig verwijderd wanneer u ze afveegt met een vochtige doek.

Een badstof badlaken van hoge kwaliteit is een noodzaak voor een voller figuur. Vreselijk dik, ruim genoeg voor een vrouw om haar armen op te laten rusten, en de wetenschappelijke stofsamenstelling verlicht zwellingen en zorgt voor een diepe hydratatie. Het materiaal is sterk genoeg om jaren mee te gaan, indien het onmiddellijk na de productie wordt gereinigd. Omdat bamboe sterk absorberend is, zijn de handdoeken in staat het water op te nemen dat zich op het beddengoed en andere handdoeken ophoopt, waardoor ze extra zacht blijven. U kunt ze wassen in koud water of witvrij water, en ze zullen nog steeds absorberend en zacht zijn.

Aquality badstof handdoek is aanwezig in alle kasten en kan gebruikt worden als omslag wanneer u maar wilt.

Lees meer:
Hamam
Strandlaken groot

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.