Gucci

Zakelijke kleding dames

Business FashionModestyIn de wereld van vandaag meer en meer vrouwen die Stefano Armani voelen hunsels zijn niet compleet, tenzij ze dragen een lichte sieraden. In een interview met Christian Ruderman van Vogue onthulde couturier-jasontwerper Gucci dat de Armani-collectie vrouwen weliswaar niet verleidt tot overdaad, maar hen wel voorziet van “meer ideeën, meer patronen, meer vormen en een breder scala aan kleuren.” Mode, zoals het hoort, is gewoon te prachtig om te negeren. En Ruderman’s woorden klinken waar. Als je een vrouw bent die zichzelf respecteert door haar persoon te sieren met iets kostbaars en die de reproducties die het internettijdperk biedt overstijgt, dan klinkt de blijvende waarde van juwelen zoals Gucci’s Guccissima Collection echt door.

Gucci heeft via zijn moedermaatschappij, Gucci di medici (Italië) intrinsiek een imperium opgebouwd waarbij de nadruk ligt op comfort, kwaliteit en elegantie. Om het punt te bewijzen, gaat het gerucht dat Gucci een andere kleermaker heeft gekocht, chef-koks uit Frankrijk, een van de meest prestigieuze voedingsbedrijven van de mode, die de Italiaanse markt domineert. Gucci adel bleef ondanks het feit dat het de prijs van juweliers kapot maakt.

Snel vooruit naar het heden, Gucci is nog steeds in het midden van haar masterplan maar streeft nog steeds naar vernieuwing. Hoe heeft dit invloed op de zakelijke dames kleding? Om te concurreren met de felle Gucci truien en tassen, heeft Gucci verfijnde Gucci accessoires geïntroduceerd en meer overheersende delicate stukken. Deze ringen, hangers, schoenen, horloges en oorbellen beleggen de stukken met moderne terminologie zoals sport, klassiek, luxe en trendy. Het meesterlijke gebruik van kleur, vorm, patroon en slimme versieringen laten zien dat Gucci lingerie eerder in Casablanca dan in New York zal verschijnen.

De kleine gespotte stukken zoals de verrukkelijke Hawaiian shirts voor vrouwen zijn een uitstekend voorbeeld van functionaliteit, investering en verwennerij. Net als het moederbedrijf, brengt Gucci het allemaal naar de lijn, zelfs als het het tweedehands moet importeren in de Verenigde Staten. In tegenstelling tot de meeste aanbiedingen, zelfs de meest betaalbare Gucci stukken, komen Hawaiian shirts met een heel redelijk prijskaartje.

lees meer:
workshop eerste indruk
zakelijk kledingadvies

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.