aqua – De nieuwe vrouwenlijn

Hydrowear

Het handelsmerk van hydrowear is “werkkleding” die weliswaar als werkkleding op de markt wordt gebracht, maar gericht is op de jongere generatie en het college- en publiciteitspubliek. Hydrowear wordt nu als formele kleding door groothandelaren aangeboden en dit helpt ons om onze activiteiten in het buitenland uit te oefenen. Hydrowear maakt en verkoopt ook korte broeken, overhemden en jasjes voor warm weer.

Hydrowear is een merk dat iedereen kan dragen omdat de producten geschikt zijn voor alle gelegenheden. De relaxte pasvorm, flexibiliteit en lichtgewicht stof zorgen voor comfort met ingebouwde antibacteriële eigenschappen. Hydrowear is comfortabel, zelfs als je het de hele dag draagt, en de innovatieve antibacteriële technologie helpt om je geslachtsdelen schoon te houden en lekker te laten ruiken.

Mensen kopen Hydrowear-producten niet alleen vanwege de relaxte pasvorm en het flatterende ontwerp, maar ook om een gezonde levensstijl te bevorderen. De innovatieve stof voorkomt UV-schade, geurtjes en is gemaakt van Micro-vezels die bij het dragen het gevoel geven de baas te zijn over uw gezondheid. De stof aan de binnenkant zorgt ervoor dat het lichaam van de gebruiker kan ademen en dit creëert een kans voor een goede hart-en vaatziekten, stress en vermoeidheid. Door te verkopen aan hogescholen en sportschoolhouders kunnen wij deze boodschap van een gezondere levensstijl verspreiden naar onze grotere markt. Deze en andere redenen, waaronder een betrouwbare toeleveringsketen, helpt ons om ons merk erkend en Acquired te krijgen. Acquired heeft dit steekproefverkoopprogramma sinds zijn oprichting uitgevoerd en wij zijn er trots op er deel van uit te maken.

Over aqua sportswear

Aqua Sportswear, Inc. is een sportkledingbedrijf dat actieve kleding, schoeisel en accessoires voor watersporten, waaronder surfen, skiën, snowboarden en kajakken, ontwerpt, vervaardigt en verkoopt. In 1993 werd het bedrijf opgericht door een ski-atleet en een arts in samenwerking om optimale sportkleding te ontwikkelen. Met de steun van Volcom hebben zij een sterke onderlinge band weten op te bouwen en de erkenning gekregen van een wereldwijd zwaar bergsportmerk.

Lees meer:
Werkhandschoenen kopen
Tricorp werkbroeken

Plaats als eerste een reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.